Renovated Beijing factory gets new life with an elegantly-integrated Zen garden

After several renovations since the construction of this Beijing factory in 1970, an extensive overhaul turned it into a series of office spaces with a beautiful Zen garden in the back. He Wei Studio / 3andwich Design renovated the building to convey the essence of the traditional Chinese private garden and allow occupants to enjoy the courtyard in different times and from different perspectives.

The original factory, built in 1970, went through several renovations before He Wei undertook…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/renovated-beijing-factory-gets-new-life-with-an-elegantly-integrated-zen-garden
via IFTTT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s