Rusty tin shed transformed into beautiful two-story studio in Sydney

The goal of the project was to re-purpose the existing tin shed at the rear of a residential lot. Rather than just tearing the shed down and getting rid of it, Raffaello Rosselli recycled the original materials while paying respect to the shed’s structure.

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/rusty-tin-shed-transformed-into-beautiful-two-story-studio-in-sydney
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s