Norway’s breathtaking Infinity House has giant windows instead of walls

This minimalist retreat lets its occupants soak up the gorgeous landscapes of Northern Norway. The Infinity House, designed by Rotterdam-based architect Vladimir Konovalov, blurs the line between the inside and the outside, and offers panoramic views of mountains and the Norwegian Sea.

The house is located in a remote area of Northern Norway, far from busy touristy places. Its main purpose is to complement the existing landscape and create a visceral connection to nature. The predominantly…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/norways-breathtaking-infinity-house-has-giant-windows-instead-of-walls
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s