Snhetta’s Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion was Inspired by the Robust Landscape

The pavilion was commissioned by the Norwegian Wild Reindeer Foundation to allow visitors to behold the range of the reindeer. Snøhetta’s design for the center may have taken a cue from the Norwegian National Tourist Routes Project, which placed a series

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/norwegian-wild-reindeer-centre-pavilion-inspired-by-the-robust-landscape
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s