A spectacular staircase draws you into this breathtaking daylit loft in Vienna

This renovated loft in Vienna has a beautiful sculptural staircase at its center which appears to support the entire upper floor. Design studio Smartvoll approached the redesign of the 3,767-square-foot (350 square meters) Loft Panzerhalle with an idea of preserving as much as possible of the original design, while cultivating a minimalist feel reminiscent of Adolf Loos’s interiors.

The renovation process introduced an abundance of natural light into the interior. The architects left the ribbon…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/a-spectacular-staircase-draws-you-into-this-breathtaking-daylit-loft-in-vienna
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s