A tremendous translucent ‘forest’ pops up in a French courtyard

This amazing installation made from translucent glass fiber reinforced polyester sheets (onduclair PLR) transforms the courtyard of Fondation Martell in Cognac, France, into a huge translucent forest. Spanish architecture firm SelgasCano designed the structure, named Pavillon Martell, as a temporary, multipurpose space that will house diverse programs organized by the Foundation.

The pavilion covers a 25,000-square-foot space situated behind the Foundation. Its main material, developed by French…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green BuildingInhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/a-tremendous-translucent-forest-pops-up-in-a-french-courtyard
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s