Delightful treehouse residence weaves through a forest in Thailand

A family in Thailand planted a small forest in their backyard and built their home to meander around and adapt to the trees. Studio Miti designed the Forest House as a cluster of four structures interconnected via wooden terraces and walkways.

The house brings together architecture and nature by creating a balance between the two. The main idea was to build around existing trees and offer different views of the lush surroundings.

Related: Thai eco-resort delights guests with woven pods and…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/delightful-treehouse-residence-weaves-through-a-forest-in-thailand
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s