Light-filled Danish home with flexible interiors welcomes the forest indoors

Who needs wallpaper when you’ve got exquisitely framed forest views in almost every room? C.F. Møller Architects designed Villa Rypen, a 158-square-meter dwelling that blurs the lines between indoor and outdoor living. Built on the edge of a forest in Aarhus, Denmark, this light-filled home offers a lovely contemporary living environment with large glazed openings that offer front-row seats to nature’s changing seasons.

Villa Rypen has a rectangular footprint with two roughly triangular…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/light-filled-danish-home-with-flexible-interiors-welcomes-the-forest-indoors
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s