House by the Forest gets a retro remodel that helps it blend into its surroundings

Architecture firm kaa-studio used classical building materials and techniques to reconstruct a simple suburban house in Czech Republic and revamp it as a retro-styled weekend getaway. With its dark and grey-brown facade the House by the Forest blends into its natural surroundings and channels the simplicity of rural living.

The architects preserved as much as possible of the original structure and focused on reorganizing its interior to open it up towards the garden and bring natural light in….

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/house-by-the-forest-gets-a-retro-remodel-that-helps-it-blend-into-its-surroundings
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s