Rammed-charcoal home extension is a handsome oasis between the trees

Melbourne-based Branch Studio Architects crafted this dark and handsome number hidden away among the trees in Victoria. Built as a house extension with a master suite, the Pavilion Between Trees features rammed-charcoal walls, clean and crisp lines, and a dark earthy palette of complementary materials. Full height glazing opens the interior up to the outdoors and frames view of the forested surroundings.

Connected to the main house via a corridor, Pavilion Between Trees is a semi-detached…

from Inhabitat – Green Design, Innovation, Architecture, Green Building http://inhabitat.com/rammed-charcoal-home-extension-is-a-handsome-oasis-between-the-trees
via Inhabitat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s